Vállalkozásunk 1993-ban alakult – egyéni vállalkozásként – 23 év mezőgépes tapasztalattal. A vállalkozás kezdetén – néhány év kitérő után – IH tárcsák és ekék, kis és nagy kereskedelme illetve egyedi művelőeszközök gyártása jelentette a visszatérést a mezőgazdák alkatrésszel történő kiszolgálásában.

Cégünk jelenleg főleg alkatrészek és segédanyagok kis és nagykereskedelmével foglalkozik, kisebb volumenű gyártás mellett. A kiskereskedelem az IH eke és tárcsaalkatrészek után egyéb művelőeszközök (pl. vetőgép, fűkaszák, permetezők, bálázók, kultivátorok) egyes típusainak raktárról ritkábban előforduló művelőeszközök alkatrészeinek beszerzés, vagy utángyártás utáni kiszolgálásával segíti a gazdálkodókat. A kiskereskedelemhez tartozik az MTZ alkatrészek a magasabb szilárdságú, vagy speciális csavarok, a hidraulika tömlők, közcsavarok, T elágazók és könyök idomok, szimmeringek, bálazsinegek, kenőanyagok értékesítése.


Nagykereskedelemben továbbra is az IH tárcsás boronák, ekék, középmély talajlazító alkatrészei képezik a fő tevékenységet. Cégünk családi háznál működik, Mezőkövesd déli részén a Cseresznye út 80-ban, mely állapot lehetővé teszi a hivatalos nyitvatartási időn túli elérhetőséget is.